Kratko o autoru

Autor ovog paketa programa ima dvadesetogodisnje iskustvo u programiranju programa za knjigovodstvo i upravljanja preduzecem, na osnovu knjigovodstveno validne dokumentacije.

Ovaj softver se, naravno, razvijao na vise programskih platformi od COBOL-a, preko CLIPPER-a do sadasnje varijante na MS ACCESS-u, kao i vise operativnih sistema od UNIX-a preko NOVELL-a i DOS-a do sadasnje MS XP- platforme.

Autor je iskustvo sticao, u pocetku, u firmi sa vise hiljada zaposlenih, velkom proizvodnjom i prodajom. Danas su firme koje koriste ovaj paket uglavnom manje firme, mada neke, po obimu posla, prelaze u srednja preduzeca.

Alati na kojima je uradjen ceo paket su legalno nabavljeni, sto korisniku pruza sigurnost u celokupnu saradnju i sigurnost rada aplikacije.

Obuka korisnika je maksimalno pojednostavljena i traje neograniceno – sve dok koristite ovaj paket. Najveci deo obuke je moguce obaviti preko pitanja i odgovora – telefonom. Autor Vas prati i povremeno obilazi – narocito na pocetku rada da bi Vam skrenuo paznju na eventualne propuste u radu i dao savete za kvalitetnije koriscenje izvestaja iz razlicitih programa.

Budimo brzi!

O autoru